Mieling Poe Basa Sunda Sadunya


SMP DH
2021-02-19 09:27:21

SMP Darul Hikam ngayakeun acara dinu rangka mieling poe basa Sunda sadunya vi Zoom. SMP DH ngulem Kang Danicky, bule Chicago anu nyunda. Anjeuna tiasa ngaulinkeun musik sunda, pencak silat, sareng tangtosna nyarios basa sunda. Yu ah Reueus ka Basa Sunda, basa indung urang !