Lihat Agenda SMP Darul Hikam Disini

Loading Event

« Semua Kegiatan

  • Kegiatan ini telah dilaksanakan

Mieling Poé Basa Indung Internasional

Februari 17 @ 09:00 - 10:30

Ngariksa Basa, Ciri Patriot SMP Darul Hikam

Hirup tanpa basa, moal aya kahirupan. Basa tanpa hirup, moal aya basa. Duanana miboga kantétan anu raket dina kahirupan sapopoé. Basa indung, sababaraha dipaké dina hubungan, pagawean, diajar jeung kagiatan lianna.

Ku kituna, pikeun ngaronjatkeun kasadaran basa indung di lingkungan urang (basa Sunda), SMP Darul Hikam maparin:

Mieling Poé Basa Indung Internasional “Ngariksa Basa Ciri Patriot SMP Darul Hikam”

Kalayan panyatur anu hébat sareng luar biasa: Kang Soleh Solihun (Stand Up Comedian)

Hayu patriot SMP Darul Hikam! Hayu urang mimitian sadar kana basa anu alus tur bener dimimitian ti diri urang sorangan, jeung mimitian ku ilubiung dina ieu acara

Wilujeng Patepang.

Bagikan:

Detil

Tanggal:
Februari 17
Waktu
09:00 - 10:30
Event Tags:
, ,