Mieling Poe Basa Sunda Sadunya

Mieling Poe Basa Sunda Sadunya

Ditulis Oleh Admin SMP DH

19/02/2021

SMP Darul Hikam ngayakeun acara dinu rangka mieling poe basa Sunda sadunya vi Zoom. SMP DH ngulem Kang Danicky, bule Chicago anu nyunda. Anjeuna tiasa ngaulinkeun musik sunda, pencak silat, sareng tangtosna nyarios basa sunda. Yu ah Reueus ka Basa Sunda, basa indung urang !

Bagikan:

Lihat Berita Lainnya.

SEMASA SMP Darul Hikam

SEMASA SMP Darul Hikam

Selasa, 1 November 2022 sebanyak 149 siswa kelas 6 SD mengikuti kegiatan SEMASA, Sehari Bersama SMP Darul Hikam....